Work From Home - Chat Support Executive

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: Indira Nagar, Bengaluru (remote), Bangalore, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 31K
  • Published on: 2025/09/16

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Home / Remote

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Indira Nagar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Manage Jobseeker Interactions Via Whatsapp Chat, Resolving Queries Effectively. Provide Accurate Information, Troubleshoot Issues, And Ensure Jobseeker Satisfaction. Document All Interactions And Escalate Unresolved Issues To The Appropriate Teams. Type : Inbound, Outbound | Marketing This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Chat Support Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ujobs Consulting will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ujobs Consulting expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ujobs Consulting expects the candidate to have the following skills: Inbound, Marketing, Outbound.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ujobs Consulting expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Ujobs Consulting

Related jobs

  • Boeing India Private Limited

    Associate Business Support Specialist Company: Boeing India Private Limited Overview As a leading global aerospace company, Boeing develops, manufactures and services commercial airplanes, defense products and space systems for customers in more than...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Bangalore, Karnataka

    2025/10/03


    Apply Now

  • 611-SFDC India

    To get the best candidate experience, please consider applying for a maximum of 3 roles within 12 months to ensure you are not duplicating efforts. Job Category Software Engineering Job Details About Salesforce We’re Salesforce, the Customer Company,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/10/03


    Apply Now

  • House of Blue Beans

    Job Description: HOBB is currently seeking applications from qualified individuals interested in the position of Freelance Texturing Artist. The successful candidate will possess the following skills and qualifications: Minimum Experience: • 2 years ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Remote

    2025/10/03


    Apply Now