Work From Home | Computer Operator
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Handling Computer Systems, Checking And Maintaining Computers, Monitoring Issues And Solving Them. Skills Needed : Computer This job is 100% remote.
More info about this Work From Home - Computer Operator Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. STITCHMAX SOLUTIONS LLP will provide a salary in the range of 12000 INR to 65000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. STITCHMAX SOLUTIONS LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. STITCHMAX SOLUTIONS LLP expects the candidate to have the following skills: Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. STITCHMAX SOLUTIONS LLP expects the candidate to work for the following hours: As per requirement
Related jobs
-
Wipro Recruitment 2024 | All India Jobs | Back Office Executive Post
Wipro Recruitment 2024 The Back Office Executive is responsible for providing administrative support to the Back Office team. This includes tasks such as data entry, customer service, and report generation. The ideal candidate will be a detail-orient...
-
Easiest work at your home without going anywhere apply today|
e offer Data Entry Job, Work From Home Jobs, Part Time Jobs, Home Based Jobs, Online Data Entry Jobs, Work at Home Jobs
-
Amazon Recruitment 2024 | All India Jobs | Data Entry Staff Post
Amazon Recruitment 2024 The Data Entry Staff is responsible for entering data into Amazon's systems. The ideal candidate will be a detail-oriented individual with good typing skills. Amazon Careers Responsibilities: • Enter data into Amazon's systems...