Work From Home | Content Marketing | Writing

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Panacura Healthcare will provide a salary in the range of 8000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2 What are the educational requirements for this job?
Ans. Panacura Healthcare expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Panacura Healthcare expects the candidate to have the following skills: Advertising, Blog, Seo, Social media.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Panacura Healthcare expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. Panacura Healthcare expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Related jobs

  • Java | React|js

    Looking for Java + React.js Developer for contract basis. 8 hours per day, 5 days working.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Online data entry jobs for students without investment

    Job Summary:Are you a student looking for a convenient and flexible way to earn while you learn? The Elite Job invites you to join our team as a Data Entry Specialist. In this role, you will have the opportunity to work from the comfort of your own h...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • UGC Campaign Specialist | Remote Job

    Our User Generated Content Platform helps B2C and D2C brands grow by activating their brand's customers, followers, and fans into ambassadors and creators. We've helped dozens of brands double their online sales and get a 4:1 ROI on their Community C...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now