Work From Home - Customer Relationship Executive
- Category: Work from home Jobs
- Location: Whitefield, Bengaluru (remote), Bangalore, Karnataka
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 35K
- Published on: 2025/09/16
Salary Range :
Rs. 17000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Home / Remote
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Whitefield
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Build And Maintain Strong Relationships With Clients To Ensure Satisfaction And Retention. Provide Solutions To Client Challenges And Maximize Account Value. Monitor Account Performance And Prepare Regular Progress Reports For Stakeholders. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Languages : Tamil, Telugu, Kannada, English This job is 100% remote.
More info about Work From Home - Customer Relationship Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. JAGADAMBA AUTOMOBILES will provide a salary in the range of 17000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. JAGADAMBA AUTOMOBILES expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. JAGADAMBA AUTOMOBILES expects the candidate to have the following skills: English, Kannada, Tamil, Telugu.
6. How much experience is required for this job?
Ans. JAGADAMBA AUTOMOBILES expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. JAGADAMBA AUTOMOBILES expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Related jobs
-
Boeing India Private Limited
Associate Business Support Specialist Company: Boeing India Private Limited Overview As a leading global aerospace company, Boeing develops, manufactures and services commercial airplanes, defense products and space systems for customers in more than...
-
611-SFDC India
To get the best candidate experience, please consider applying for a maximum of 3 roles within 12 months to ensure you are not duplicating efforts. Job Category Software Engineering Job Details About Salesforce We’re Salesforce, the Customer Company,...
-
House of Blue Beans
Job Description: HOBB is currently seeking applications from qualified individuals interested in the position of Freelance Texturing Artist. The successful candidate will possess the following skills and qualifications: Minimum Experience: • 2 years ...