Work From Home | Data Entry Operator

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Collecting And Entering Data, Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works. This job is 100% remote.

More info about this Work From Home - Data Entry Operator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ARCTIC IMPEX PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 14000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ARCTIC IMPEX PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ARCTIC IMPEX PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. ARCTIC IMPEX PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: ARCTIC IMPEX PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Accounts Assistant

    • Enter data in computer. • Documentation and filling work. • Handle day to day office activities. • Handle calls. • It is a Full Time Back Office / Data Entry job for candidates with 0 - 1 years of experience. More about this Accounts Assistant job ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Online data entry jobs for students without investment

    The Elite Job is a reputable and dynamic online platform that offers exciting data entry opportunities for students without requiring any investment. As a leader in the industry, we pride ourselves on providing a flexible and rewarding work environme...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Gather information from FRRO Office

    Hi, I need someone to visit FRRO in Fort, Mumbai and get some information from that office for me. There are couple of questions that I need answers for. FRRO Office isn't receiving phone calls and emails haven't been helpful. So, I just need someone...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now