Work From Home | Data Entry Operator | Back Office

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Urgent Opening For Data Entry Operator. This job is 100% remote.

More info about this Work From Home - Data Entry Operator - Back Office Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ee Bharat Electro Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ee Bharat Electro Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ee Bharat Electro Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ee Bharat Electro Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6PM | Monday to Friday


Company Name: Ee Bharat Electro Pvt Ltd

Related jobs

  • Flipkart Data Entry Jobs Work From Home

    Flipkart is a renowned e-commerce platform, known for revolutionizing the way people shop online in India. Founded in 2007, Flipkart has played a pivotal role in shaping the e-commerce industry in the country. Over the years, it has become a househol...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Other Experts

    I need somebody proficient with social media to help me with a long-term project. You have to create accounts on various sites listed using VPN and follow a step-by-step workflow. The complete instructions will be provided to you. After and during ev...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent Hiring l Data Entry Job Vacancy l Home based

    Details: It is a home-based freelance data entry work. Laptop/Desktop & Smartphone are required. Training will be provided by our team No Target work. Desired skills and qualities: Fresher and experience both can apply. 12th pass or any Graduate ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now