Work From Home | Data Entry Operator | Back Office
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Data Entry Operator Work From Home Also Available. This job is 100% remote.
More info about this Work From Home - Data Entry Operator - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Finmart Financial Services will provide a salary in the range of 12000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Finmart Financial Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Finmart Financial Services does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. Finmart Financial Services expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Meesho Careers 2024 | Freshers Jobs | Data Entry Post
Meesho Recruitment 2024 We are looking for a Data Entry Clerk to join our team and help us keep our data organized and up-to-date. The ideal candidate will have strong attention to detail and typing skills, and be able to work independently and as pa...
-
Online Data Entry Jobs for College Students
The Elite Job, ONLINE DATA ENTRY JOBS FOR COLLEGE STUDENTS, is a forward-thinking organization that specializes in providing exceptional data entry opportunities for college students. We understand the value of flexible work schedules and the need fo...
-
Data Entry Operator
Dear Candidate, We are Hiring!! Opportunity for Freshers Position:- Data Entry Operator Qualification:- Graduate Typing speed above 30WPM Looking for an Immediate Joiner Job Description: • Assembling, arranging, and getting ready papers, materials, a...