Work From Home | Data Entry Operator | Typist

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Write Content For Website, Blogs, Articles, Posts, Seo, Marketing Etc. This job is 100% remote.

More info about this Work From Home - Data Entry Operator - Typist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. RAMESH GOVINDARAJU PATEL will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. RAMESH GOVINDARAJU PATEL expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. RAMESH GOVINDARAJU PATEL does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. RAMESH GOVINDARAJU PATEL expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Related jobs

  • PART TIME|FULL TIME JOBS IN INDIA| HOME|BASED DATA ENTRY| HANDWRITING | |P|830|

    HOME BASED WORK SIMPLE TYPING WORK USED FOR E-BOOK TYPING IN ENGLISH. YOU HAVE TO JUST TYPE No Education Bar No Experienced Required ONLINE & OFFLINE Both AVAILABLE SALARY UPTO 52000/- EARN MONTHLY PAYMENTS. WEEKLY UPTO 15000/- WHATSAPP FOR MORE ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Looking Online Class 12 | cbse | Chemistry tutor in|

    About Job :Looking for Class 12, cbse syllabus, Chemistry subjects in Sainik school, Bhubaneshwar as Home Tuition, Online Tuition

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Sikar, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Growth |Civil Engineers| work from home|

    Apply directly on Internshala Business Growth (Civil Engineers) work from home... C Cyond Anywhere Apply directly on Internshala 14 hours ago ₹1T a month Work from home Part-time About Company: At Cyond we are truly an innovation-led company not rest...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Sikar, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now