Work From Home - Lead Generation Specialist

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: Benson Town, Bengaluru (remote), Bangalore, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 27K
  • Published on: 2025/09/16

Salary Range :
Rs. 0 - Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Home / Remote

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Benson Town

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Identify Potential Business Opportunities And Generate Leads Through Research And Networking. Develop Client Relationships And Propose Tailored Solutions. Collaborate With Sales Teams To Convert Leads Into Revenue. More Than 2 Years Experience Compulsory. This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Lead Generation Specialist Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Quantum Next Digital will provide a salary in the range of 0 INR to 0 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Quantum Next Digital expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Quantum Next Digital does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Quantum Next Digital expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. Quantum Next Digital expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Quantum Next Digital

Related jobs

  • Boeing India Private Limited

    Associate Business Support Specialist Company: Boeing India Private Limited Overview As a leading global aerospace company, Boeing develops, manufactures and services commercial airplanes, defense products and space systems for customers in more than...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Bangalore, Karnataka

    2025/10/03


    Apply Now

  • 611-SFDC India

    To get the best candidate experience, please consider applying for a maximum of 3 roles within 12 months to ensure you are not duplicating efforts. Job Category Software Engineering Job Details About Salesforce We’re Salesforce, the Customer Company,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/10/03


    Apply Now

  • House of Blue Beans

    Job Description: HOBB is currently seeking applications from qualified individuals interested in the position of Freelance Texturing Artist. The successful candidate will possess the following skills and qualifications: Minimum Experience: • 2 years ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Remote

    2025/10/03


    Apply Now