Work From Home - Online Tutor

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: Ananth Nagar, Bengaluru (remote), Bangalore, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 30K
  • Published on: 2025/09/16

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Home / Remote

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Ananth Nagar

Working Hours :
Depends on number of Students you Teach| Indicative time slot will be 11AM - 4PM | Day shift

Additional Info
Looking For Online Teacher To Teach English. Its A Part Time Job With Hourly Pay System. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Maths | Languages : English This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Online Tutor Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Learners Academia will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Learners Academia expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Learners Academia expects the candidate to have the following skills: English, Maths.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Learners Academia expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. Learners Academia expects the candidate to work for the following hours: Depends on number of Students you Teach| Indicative time slot will be 11AM - 4PM | Day shift.


Company Name: Learners Academia

Related jobs

  • Boeing India Private Limited

    Associate Business Support Specialist Company: Boeing India Private Limited Overview As a leading global aerospace company, Boeing develops, manufactures and services commercial airplanes, defense products and space systems for customers in more than...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Bangalore, Karnataka

    2025/10/03


    Apply Now

  • 611-SFDC India

    To get the best candidate experience, please consider applying for a maximum of 3 roles within 12 months to ensure you are not duplicating efforts. Job Category Software Engineering Job Details About Salesforce We’re Salesforce, the Customer Company,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/10/03


    Apply Now

  • House of Blue Beans

    Job Description: HOBB is currently seeking applications from qualified individuals interested in the position of Freelance Texturing Artist. The successful candidate will possess the following skills and qualifications: Minimum Experience: • 2 years ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Remote

    2025/10/03


    Apply Now