Work From Home | Recruitment Officer

  • Category: Human Resource (HR) Jobs
  • Location: Patna, Patna (remote), Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Home / Remote

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Patna

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Employees Recruitment, Attent Cumpas Interview, Hiring Candidates. More Than 2 Years Experience Compulsory. This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Recruitment Officer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. INODAYA PRECEPTORS PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. INODAYA PRECEPTORS PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. INODAYA PRECEPTORS PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. INODAYA PRECEPTORS PRIVATE LIMITED expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. INODAYA PRECEPTORS PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: INODAYA PRECEPTORS PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Human Resources

    Project-Based Recruiting • Benefits and Compensations • Safety and Compliance • Employee Files • Employee Retention Strategies • Employee & Labour Relations • Make a standard attendance policy in your office as well as site of working. • Discuss ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Daudnagar, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • HR Executive

    • Manage hiring processes and help with office/admin support • Coordinate office activities and handle employee engagement • It is a Full Time Recruiter / HR / Admin job for candidates with 6 months - 1 years of experience. More about this HR Executi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • DATA ENTRY| TYPIST| COMPUTER WORK

    Job DetailsDear? candidate,We are offering a part-time Permanent Job.urgently required candidates for data entry operatorsIt's an global opportunityIt is Part time work, full time work.anyone can apply.?Work from smartphone or laptop or by any gadget...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now