Work From Home - Social Media Manager

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: Mulund, Mumbai (remote), Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 30K
  • Published on: 2025/09/16

Salary Range :
Rs. 8000 - Rs. 13000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Home / Remote

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Mulund

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Create And Manage Engaging Social Media Strategies, Content Calendars, And Campaigns Across Platforms. Collaborate With Teams, Track Performance, Boost Seo, Engage Communities, Coordinate Influencer Activities, And Stay Updated With Trends And Algorithms To Grow Brand Visibility And Engagement. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Social Media, SEO This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Social Media Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MONEYRUSH will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MONEYRUSH expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MONEYRUSH expects the candidate to have the following skills: Seo, Social media.

6. How much experience is required for this job?
Ans. MONEYRUSH expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. MONEYRUSH expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: MONEYRUSH

Related jobs

  • BPO/UK/US(Process/Shift)/Andheri Mumbai@8512806883

    S Sharda Consultancy Services Work from Home Opportunity - Domestic BPO (Telugu and Kannada female candidates) Sharda Consultancy Services • New Delhi, Delhi • via LinkedIn 3 days ago Full–time No Degree Mentioned Apply on LinkedIn Job description Hi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/10/04


    Apply Now

  • Hiring for Phone Banking Officer- International Bpo

    Talentglide Solutions (OPC) Private Limited Associate BPO Executive Talentglide Solutions (OPC) Private Limited • via Apna 17 days ago ₹15K–₹20K a month Full–time Apply on Apna Job description More about this Associate BPO Executive job Talentglide S...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/10/04


    Apply Now

  • Marriott International, Inc

    JOB SUMMARY Supports managing the daily functions of the department to ensure protection of property assets, employees, guests and property. Maintains logs, certifications and documents required by law and Standard Operating Procedures. Trains staff ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/10/03


    Apply Now