X Ray Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Bharatpur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Operating X-Ray Machine.
More info about this X Ray Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vijay Hospital will provide a salary in the range of +000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vijay Hospital expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vijay Hospital does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Kanjoli Line Railway Over Bridge, Drigh Road, Rajasthan 321001.
8. What are the timings of this job?
Ans. Vijay Hospital expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Maintenance Technician
Summary We are seeking the right individual to join our team as a Maintenance Technician. If you have a commitment to hard work, solid skills with people, and a proven track record of high quality in your work, this may be the place for you. You will...
-
Maintenance|Technician I
หมายเลขงาน 23111183 ประเภทของงาน Engineering & Facilities สถานที่ Fairfield by Marriott Jaipur, Sawai Jai Singh Highway, Jaipur, Rajasthan, India ดูบนแผนที่ ตารางการทำงาน Full-Time พักอยู่ในพื้นที่ห่างไกลหรือไม่ N โยกย้ายใช่หรือไม่ N ประเภทตำแหน่...
-
Lab technician| Scientific Officer| Jaipur Vaishali Nagar
Job Description ResponsibilitiesReceive, label and analyze samples (blood, toxic, tissue etc.)Design and execute laboratory testing according standard procedures, make observations and interpret findingsConduct experiments under defined conditions to...