X Ray Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 22K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Operating X-Ray Machine.
More info about this X Ray Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ace Diagnostics will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ace Diagnostics expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ace Diagnostics does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jan Path, Laxman Colony, Shyam Nagar, Jaipur, Rajasthan 302024.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ace Diagnostics expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Engineer
Developing the area assigned. Develop new sales from Industrial segment in the assigned area To work in field and generate new leads and find new customers Responsible for managing sales in assigned territory through channel management. To look after...
-
BPO call center need fresher or experience starting|
Experienced in insurance and finance telecalling will be an added advantage. . Follow up of clients on timely interval for payment collection. . Should be good with making calling reports along with feedback or remarks. Report this listing callcenter...
-
BPO call center need fresher or experience starting|
Maintaining a positive, empathetic, and professional attitude toward customers at all times • Responding promptly to customer inquiries • Communicating with customers through various channels • Acknowledging and resolving customer complaints • Keepin...