X Ray Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Varanasi, Uttarpradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Operating X-Ray Machine.
More info about this X Ray Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kids Care Multi Specialist H will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kids Care Multi Specialist H expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kids Care Multi Specialist H does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kabir Nagar Durgakund, near Sanjay Shiksha Niketan School, Varanasi, Uttar Pradesh 221001.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kids Care Multi Specialist H expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
JIPMER Group B |amp| C Nursing Officer| X Ray| Lab|
Jawaharlal Institute Of Postgraduate Medical Education & Research (JIPMER) Has Issued Nursing Officer, X Ray Technician, Lab Technician Recruitment 2024. Those Candidates Are Enrolled with Vacancy Ca
-
Heating Air Conditioning Service Technician
chiller Technichian
-
Lab Technician|Pune
Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...