Zomato Food Delivery Job
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Secunderabad, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Dear Candidates Here We Have Openings In Delivery Job With An Attractive Salary Special Joining Bonus And Incentive Also Available . You Can Earn On Weekly Basis Part Time Job Also Availableitems Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier. License | Should Have : Bike
More info about this Zomato Food Delivery Job Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Zomato will provide a salary in the range of 30000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Zomato expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Zomato expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: hyderabad , ecil.
8. What are the timings of this job?
Ans. Zomato expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Courier Delivery
• Deliver products to customers/destinations at given addresses. • Collect payments. • Ensure Timely delivery • It is a Full Time Delivery job for candidates with 0 - 6 months of experience of experience. More about this Courier Delivery job Please g...
-
Delivery Boy
Delivery Boy Vahan Technologies Ameerpet, Telangana Apply on WorkIndia.in + hours ago ₹30T–₹35T a month Full–time Reasons To Join: Monthly Earning Potential Up To 35,000.Flexible Timings Via The Gig-Based Ecosystem. Ability To Book Gigs Up T 3 Days I...
-
Delivery Executive
Direct Company Job Delivery Work Hai. (Urgent Requirement) • Job Aap Ke Near By 5-6KM Ke Location Me He Milega Jahaa Bhi Aap Rahte Ho... Aap Ke Pass. Pan Card, Adhar Card, Driving Licence, Hone Chahiye Job Timing Aap Apne According Select Kar Sakate ...