Zomato Food Delivery Job

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Tiruchirappalli, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

We Are Hring For Zomato Food Delivery Boys, Flexible Timings, No Target, If You Are Intrested Call Us For More Information. Should Have : Bike

More info about this Zomato Food Delivery Job Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Zomato will provide a salary in the range of 25000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Zomato expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Zomato expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: THILLAINAGAR, TIRUCHIRAPALLI.

8. What are the timings of this job?
Ans. Zomato expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Zomato

Related jobs

  • Delivery Boy Part Time

    Medicine Box Delivery 6 Hours. License More info about this Delivery Boy Part Time Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Arvee Drugs will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided bas...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy Part Time

    Medicine Box Delivery 6 Hours. License More info about this Delivery Boy Part Time Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Arvee Drugs will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided bas...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • delivery assistant

    delivery assistant adhar card, bank card

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now