4 Wheeler Driver D

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

4 Wheeler Driver Ki Jarurat Hai, Interested Candidates Apply Kare.

More info about this 4 Wheeler Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Drivershaab will provide a salary in the range of 20000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Drivershaab expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3 Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Drivershaab does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Goregaon Hub Mall.

8. What are the timings of this job?
Ans. Drivershaab expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Drivershaab Mumbai

Related jobs

  • Ola | Uber Driver

    Drive Ola/Uber Car. Type : Uber, Ola More info about this Ola / Uber Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. SB tours and travels will provide a salary in the range of 15000 INR to 32000 INR. The exact salary will be decided b...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Site Delivery Manager

    Role: Site Delivery Manager Location: Pune Position Summary: The Site Service Delivery Manager plays a meaningful role in Smith+Nephew’s locations strategy, ensuring that the Service Centres environment is an exciting, rewarding, and multifaceted pla...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shiv Enterprises will provide ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now