Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Marunji, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License

More info about this Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shiv Enterprises will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shiv Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shiv Enterprises expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GANGA ESTATE,NEXT TO AXIS BANK NEAR MEZZANINE HOTEL,HINJEWADI.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shiv Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shiv Enterprises Marunji

Related jobs

  • F|amp|A Delivery

    Job Description SN Required Information Details1 Role F&A (BPO7)2 Required Technical Skill Set3 No. of Requirements F&A All Towers 4 Desired Experience Range 14+ yearsDesired Competencies (Technical/Behavioral Competency)Must-Have1. Minimum 1...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Holy Flower,Nagpur will provid...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Nagpur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Aspino Logistic Services Pvt Ltd will provide a salary in t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Nala sopara, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now