Ac Technician

  • Category: Refrigerator & AC Technician Jobs
  • Location: Bibwewadi, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Bibwewadi

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC, AC-HVAC

More info about Ac Technician Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shas Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shas Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shas Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Ac, Ac-hvac.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shas Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bibwewadi pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shas Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Shas Pvt Ltd

Related jobs

  • Ac Technician

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • HVAC Manager

    Company Description Coolixa Systems (OPC) Pvt. Ltd. is a Mumbai-based company specializing in HVAC installations, repairs, and maintenance services. We are dedicated to providing comprehensive solutions for air conditioning needs. Our team prioritize...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Heating Air Conditioning Technician

    Job description As HVAC Technician, I will fully comprehend the vision of Six Senses to help people reconnect with themselves, others and the world around them and our values of local sensitivity and global sensibility, crafted experiences, emotional...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now