Ac Technician Helper

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Guirim, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Ac Technician Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ice Cool Point will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ice Cool Point expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ice Cool Point does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Ice Cool Point expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sarvem vaddo, Guirim, Goa 40351+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ice Cool Point expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ice Cool Point

Related jobs

  • Pest Control Technician

    A Pest Control Technician Is Responsible For Identifying, Selecting And Applying Chemicals Or Manual Solutions To Eliminate Pests. They Also Use Tools Like Traps That Are Designed Specifically Towards The Needs Of Their Customers. 1 - 2 Years Experie...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Quality Control Engineer

    Six Sigma, Managing Control Of Quality In Manufacturing Plant Or Projects. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Quality Control Engineer Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Astra Metal Systems Ltd will provide ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Laptop Repair Technician

    Setting Up Hardware And Installing And Configure Software And Drivers. Maintaining And Repairing Technological Equipment. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer Repair More info about this Laptop Repair Technician Job: 1. How m...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Taleigao, Goa

    2025/09/21


    Apply Now