Quality Control Engineer

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Verna, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Six Sigma, Managing Control Of Quality In Manufacturing Plant Or Projects. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Quality Control Engineer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Astra Metal Systems Ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Astra Metal Systems Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Astra Metal Systems Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Astra Metal Systems Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: L-75, Verna Industrial Estate, Verna, Goa 57423+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Astra Metal Systems Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Astra Metal Systems Ltd

Related jobs

  • Laptop Repair Technician

    Setting Up Hardware And Installing And Configure Software And Drivers. Maintaining And Repairing Technological Equipment. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer Repair More info about this Laptop Repair Technician Job: 1. How m...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Taleigao, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Painter

    Responsible For Painting Vehicle Painters Prepare Surfaces Of Vehicles, Match And Mix Colours And Apply Paint To Create A Professional Finish. They May Paint New Or Damaged Cars Or Apply Designs Or Signs. The Work Is Usually In Garages Or Vehicle Rep...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Vodlemol Cacora, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sofa Maker

    Required A Candidate For Sofa Maker. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Sofa Maker Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Al-Kamar Furnishing Works will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now