Sofa Maker

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Aldona, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Required A Candidate For Sofa Maker. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Sofa Maker Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Al-Kamar Furnishing Works will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Al-Kamar Furnishing Works expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Al-Kamar Furnishing Works does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Al-Kamar Furnishing Works expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No.2, Calangute - Mapusa Rd, Luisa Souza State Developers , Opp. Joma Paradise Building , Abbas Waddo , Canca-Parra, Bardez, Goa, 403508.

8. What are the timings of this job?
Ans. Al-Kamar Furnishing Works expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Al-Kamar Furnishing Works

Related jobs

  • Welder

    Argon Welding To Be Done In Factory Manufacturing Stainless Steel Sheet Metal Components. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Welder More info about this Welder Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. PET TOOLS...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Verna, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Plumber

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Plumber More info about this Plumber Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ac Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC More info about this Ac Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Bombay Cool Cen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now