Account Admin

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Kankarbagh, Patna, Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Kankarbagh

Working Hours :
10:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Billing Aur Invoicing Karna. Balance Sheet Maintain Karna. Gst Aana Chhaiye. Complete Books Of Accopunts Maintain Karna Hai. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : GST, Tally, TDS, Finalization | Book Keeping, Taxation, Audit

More info about Account Admin Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. NVR ENTERPRISES PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. NVR ENTERPRISES PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. NVR ENTERPRISES PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Finalization, Gst, Tally, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. NVR ENTERPRISES PRIVATE LIMITED expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NEW KARBHIGHAYA, POWERGRID LANE, PATNA - 800002.

8. What are the timings of this job?
Ans. NVR ENTERPRISES PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: NVR ENTERPRISES PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Accountant

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts And Admin Assistant

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts And Admin Assistant

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined skil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now