Accountant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Dombivli, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 22K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements.
More info about this Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bharati Chemicals will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bharati Chemicals expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bharati Chemicals does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2, Yashraj Complex, Khambalpada, Thakurli (E), Dombivali - 421 201..
8. What are the timings of this job?
Ans. Bharati Chemicals expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Accountant
Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Audit More info about this Accountant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. New Shah and company will...
-
Senior Accountant
Responsible For Finalization Of Balance Sheet/Mis/All Taxes/Statutory/Audit. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : GST | Journal Entry, Book Keeping More info about this Senior Accountant Job: 1. How much salary can I expect for ...
-
Accountant
Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. More info about this Accountant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Bharati Chemicals will provide a salary in the range of 8000 INR to ...