Accountant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Titwala, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Journal Entry | Skills Needed : Finalization, GST, TDS

More info about this Accountant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Padmavati Builders And Infra will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Padmavati Builders And Infra expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Padmavati Builders And Infra expects the candidate to have the following skills Book keeping, Finalization, Gst, Journal entry, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Padmavati Builders And Infra expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Padmavati royal goveli road titwala east 421605.

8. What are the timings of this job?
Ans. Padmavati Builders And Infra expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 7;00pm | Monday to Saturday


Company Name: Padmavati Builders And Infra

Related jobs

  • Senior Accountant

    Company Description At Cavista, our mission is to empower organizations with the world’s best technology solutions. We ensure the highest level of client satisfaction through a global network of innovation, and our software solutions are custom-built...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements.Tally. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Accountant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Nelcon Industries India Pvt...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. More info about this Accountant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Bharati Chemicals will provide a salary in the range of 8000 INR to ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Dombivli, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now