Accountant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Mahalunge Ingale, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements.Custumer Records,Followup. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Audit, Book Keeping
More info about this Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. New Maharashtra Electronics And Mobile will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. New Maharashtra Electronics And Mobile expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. New Maharashtra Electronics And Mobile expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping.
6. How much experience is required for this job?
Ans. New Maharashtra Electronics And Mobile expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ingale complex,mahalunge ingale,chakan,pune.410501.
8. What are the timings of this job?
Ans. New Maharashtra Electronics And Mobile expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 8:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Accountant
Fees Collection. Manage Petty Cash Account. Keeping Track Of All The Monitory Transactions At The Location. Admissions Processing. Prepare And Post Journal Entries. Prepare And Analyse Account Reconciliations. Prepare And Verify Daily Reports. Prepar...
-
Accounts and Finance Manager
A Finance and Accounts Manager is responsible for managing and coordinating financial activities within an organisation. They ensure accurate financial reporting, compliance with regulations, effective budget management, and strategic financial plann...
-
Accountant
The ideal candidate will be involved with preparing financial reports and statements, bank reconciliations, and conducting cyclical audits. Moreover, the candidate must have strong interpersonal skills and possess a strong business acumen. Responsibi...