Accountant |Articleship|

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Mapusa, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling Accounts In Tally, Do Auditing. Would Be Working Under C.A. Articleship

More info about this Accountant (Articleship) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CA Sonal D'Silva will provide a salary in the range of 6000 INR to 6000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CA Sonal D'Silva expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CA Sonal D'Silva expects the candidate to have the following skills: Articleship.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gomes Catao Complex, Market Rd, Near Cine Alankar, Mapusa, Goa 40351+.

8. What are the timings of this job?
Ans. CA Sonal D'Silva expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: CA Sonal D'Silva

Related jobs

  • Accountant |Articleship|

    Responsible For Handling Accounts In Tally, Do Auditing. Would Be Working Under C.A. Articleship More info about this Accountant (Articleship) Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Dmsd & Associates will provide a salary in the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Ponda, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| Account Officer

    Candidate to have good accounting skills, very good knowledge of Tally software, accounting entries, GST reports and filing, banking reconciliation, preparing final accounts, interacting with auditors, filing all taxes and commercial correspondence, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Benaulim, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| Account Officer

    Candidate to have good accounting skills, very good knowledge of Tally software, accounting entries, GST reports and filing, banking reconciliation, preparing final accounts, interacting with auditors, filing all taxes and commercial correspondence, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Benaulim, Goa

    2025/09/21


    Apply Now