Accountant |Part |Time|

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Lucknow, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Data Entry On Marg Accounting Software (Part Time Job) Any 4 Hours Between + To 7. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Accountant (Part -Time) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Syndicate Industrial Services will provide a salary in the range of 2000 INR to 3000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Syndicate Industrial Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Syndicate Industrial Services does not expect the candidate to have any predefined skills.

6 How much experience is required for this job?
Ans. Syndicate Industrial Services expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-7, Sarojini Nagar, or Latouch Road Lucknow.

8. What are the timings of this job?
Ans. Syndicate Industrial Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Syndicate Industrial Services

Related jobs

  • Assistant Accounts Manager

    Key Responsibilities:- ➢ Preparation of daily & Monthly MIS ➢Preparation, finalization of Individual as well as Company Income Tax Return, TDS Return, Sales Tax/Goods and service tax Return. ➢ Verification of Sales orders, sales invoices, purchas...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Agra, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive

    Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. Customer Calling. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Taxation, Tax returns, Journal Entry | Skills Needed : TDS, Tally, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Kukathala, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant |male |

    We are the manufacturer of fire safety. We need one experienced accountant having the knowledge of Tally and ledger accounts GST return TDS calculation Balance sheet. Location Tronica city Salary 25k to 30k Age group between 28k to 45k Forward resume...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now