Accountant With Office Coordinator

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Tikampur, Gurugram, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work.

More info about this Accountant With Office Coordinator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Anshika Engineering Solutions will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Anshika Engineering Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Anshika Engineering Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Daultabad Industrial area , gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Anshika Engineering Solutions expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Anshika Engineering Solutions

Related jobs

  • Accounts

    About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Work on Tally software 2. Manage all accounting transactions 3. Reconcile accounts payable and receivables 4. Ensure timely bank payments 5. Manage balance sheets and prof...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive

    Responsibilities Include:- Collaborating With The Project Manager To Develop A Detailed, Cost-Effective Budget For The Project. Performing Accounting Duties Throughout The Project, Such As Preparing Invoices, Estimating Cash Flow, And Signing Off On ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Having 3-5 Year experience in accounts department and Job Type: Full-time Salary: ₹17,000.00 - ₹25,000.00 per month Benefits: • Paid sick time Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Performance bonus Ability to commute/relocate: • Sonipat, H...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now