Accounts Executive
- Category: Accountant Jobs
- Location: Ghamroj, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Responsibilities Include:- Collaborating With The Project Manager To Develop A Detailed, Cost-Effective Budget For The Project. Performing Accounting Duties Throughout The Project, Such As Preparing Invoices, Estimating Cash Flow, And Signing Off On Purchase Orders. Analyzing All Transactions And Working Unforeseen Costs Into The Budget. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, TDS, Finalization | Journal Entry, Tax returns, Audit
More info about this Accounts Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fratiniti Foods will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fratiniti Foods expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fratiniti Foods expects the candidate to have the following skills: Audit, Finalization, Journal entry, Tally, Tax returns, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Fratiniti Foods expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 30+, Magnum Tower 1, Golf Course Ext Rd, Sector 58, Gurugram, Haryana 122011, Gurugram, Haryana 122102.
8. What are the timings of this job?
Ans. Fratiniti Foods expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Accountant
Having 3-5 Year experience in accounts department and Job Type: Full-time Salary: ₹17,000.00 - ₹25,000.00 per month Benefits: • Paid sick time Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Performance bonus Ability to commute/relocate: • Sonipat, H...
-
Accounts Associate
Responsible For Maintaining Clients Accounts, Gst Job Work Order Management Bill Inventory And Must Have Good Knowledge Of Busy And Tally Software Extra Advantage. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Articleship, Book Keeping, Journal Entry | Skills...
-
Accounts Assistant
Responsible For Maintaining Accounts On Tally, Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. More info about this Accounts Assistant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. TRICON REALTECH PVT LTD will pr...