Accounts Associate

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Faridabad, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Clients Accounts, Gst Job Work Order Management Bill Inventory And Must Have Good Knowledge Of Busy And Tally Software Extra Advantage. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Articleship, Book Keeping, Journal Entry | Skills Needed : Tally, GST

More info about this Accounts Associate Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. 3M Infocare will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. 3M Infocare expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. 3M Infocare expects the candidate to have the following skills: Articleship, Book keeping, Gst, Journal entry, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. 3M Infocare expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nit 5 near Bakabhiari Mandir Railway Road.

8. What are the timings of this job?
Ans. 3M Infocare expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: 3M Infocare

Related jobs

  • Accounts Assistant

    Responsible For Maintaining Accounts On Tally, Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. More info about this Accounts Assistant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. TRICON REALTECH PVT LTD will pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts

    About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Working on daily accounting of sales 2. Working on daily accounting of purchase and expenses 3. Providing weekly and monthly reports Skill(s) required MS-Word Accounting T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fund Accountant

    JOB TITLE: LEAD ANALYST (FUND ACCOUNTING) PROCESS: BLACKSTONE PRIMARY DUTIES AND RESPONSIBILITIES: Must have managed funds like Private Equity, Hedge Funds Must have done NAV Calculations using Software like Investran, Geneva, etc. Very good understa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now