Accountant|Articleship|Internship|

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Mira Bhayandar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Ca Internship Candidate RequiredAccounting Skills RequiredTds, Gst, Ptrc,Finance And Audit Department Handling And Trainning Will Be Provided For All This. Skills Needed : Tally | Journal Entry, Book Keeping

More info about this Accountant(Articleship)(Internship) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Signbooks Private Limited will provide a salary in the range of 4000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Signbooks Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Signbooks Private Limited expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Journal entry, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B Wing, G-4 &5, Bageshree CHS. Ltd., Opp. Kapol Wadi, Geeta Nagar, Bhayandar (West).

8. What are the timings of this job?
Ans. Signbooks Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 10.00am to 7.00pm


Company Name: Signbooks Private Limited

Related jobs

  • Accounting |amp| Taxation Internship in Mumbai at D R J |amp| ASSOCIATES

    About Company: A firm of chartered accountants providing multiple professional services required by a business organization in the fields of finance, taxation, law, etc. We provide services relating to tax advisory, income tax, GST, company law, stat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • ACCOUNTS ASSISTANT

    As an accounts assistant for a Japanese multinational corporation (MNC) with knowledge of Tally, you would play a crucial role in maintaining and managing financial records using Tally software. JOB LOCATION : AT OUR BRANCHES THANE MIRA ROAD ANDHERI ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant|Articleship|Internship|

    Ca Internship Candidate RequiredAccounting Skills RequiredTds, Gst, Ptrc,Finance And Audit Department Handling And Trainning Will Be Provided For All This. Skills Needed : Tally | Journal Entry, Book Keeping More info about this Accountant(Articleshi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Mira Bhayandar, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now