Accounts Admin
- Category: Accountant Jobs
- Location: Madhya Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Accounts Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fern Agri Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fern Agri Solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fern Agri Solutions Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Fern Agri Solutions Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dewas Naka area.
8. What are the timings of this job?
Ans. Fern Agri Solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Report
Related jobs
-
Accountant
sales invoice, purchases, negative stock reconciliation, gst reconciliation,tds reconciliation, bank reconciliation, cash reconciliation, debtor creditor recovery, shares market purchase sale entries and related accounting work only
-
Accountant
Full–time Tally data entry
-
Tally Operator As Well As Sales
Furniture Salesman As Well As Tally Operator. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Tally Operator As Well As Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shubham furniture will provide a salary in the range of 100...