Accounts Admin

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Vadodara, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Office Executive With Basic Accounts Knowledge. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally | Book Keeping

More info about this Accounts Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kaivan Engineers will provide a salary in the range of 10000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kaivan Engineers expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kaivan Engineers expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Kaivan Engineers expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 204 Madhav complex, R C DUTT road, Vadodara.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kaivan Engineers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Kaivan Engineers

Related jobs

  • Account Assistant

    Bachelor in Commerce/Master in Commerce Fresher/Experienced Specifically from AHMEDABAD Passionate Hard Working Analytical Team Player Wants to learn Accounting, Auditing, Taxation Will have to travel at several client’s location’s

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive

    Sale Bill & Purchase Bill, Tally Account Knowledge. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Journal Entry, Taxation | Skills Needed : GST, TDS, Tally More info about this Accounts Executive Job: 1. How much salary can I expect fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chartered Accountant

    Urgent Requirement of Inter Chartered Accountant (CA) in Chartered Accountants Firm based in Ahmedabad. Candidate should have minimum 1 year experience in Accounts Finalization, GST Returns and Audit. Freshers not required. Please send updated resume...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now