Accounts Admin

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Gujarat, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Company'S Accounts All Payable And Receivable & Clint Quary, Client Communication, Co-Ordinater, Admin Work. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Journal Entry | Skills Needed : Tally, TDS

More info about this Accounts Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jaherat Darshan will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jaherat Darshan expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jaherat Darshan expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Journal entry, Tally, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Jaherat Darshan expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SF - 206, Second Floor, Krishna Complex, Jogeshwari BRTS, NH- 8, CTM, Amraiwadi..

8. What are the timings of this job?
Ans. Jaherat Darshan expects the candidate to work for the following hours: +:45 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Jaherat Darshan

Related jobs

  • Senior Accountant

    Senior Accountant for Hospital Senior Accountant Responsibilities: Coordinating accounting functions and programs. Preparing financial analyses and reports. Preparing revenue projections and forecasting expenditure. Assisting with preparing and monit...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive

    Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Journal Entry | Skills Needed : GST, TDS, Tally More info about this Ac...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Bharuch, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive

    Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Journal Entry | Skills Needed : GST, TDS, Tally More info about this Ac...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now