Accounts Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Bharuch, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Journal Entry | Skills Needed : GST, TDS, Tally

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Silicon jewel industry pvt ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Silicon jewel industry pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Silicon jewel industry pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst, Journal entry, Tally, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Silicon jewel industry pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 57&5+ ankleshwar gidc in front of detox company near Bharat glass ankleshwar gidc.

8. What are the timings of this job?
Ans. Silicon jewel industry pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Silicon jewel industry pvt ltd

Related jobs

  • Senior Accountant

    Senior Accountant for Hospital Senior Accountant Responsibilities: Coordinating accounting functions and programs. Preparing financial analyses and reports. Preparing revenue projections and forecasting expenditure. Assisting with preparing and monit...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Accountant

    Tips: Provide a summary of the role, what success in the position looks like, and how this role fits into the organization overall. Responsibilities Generating invoices and account statements • Performing account reconciliations • Journal entry proce...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Admin

    Office Executive With Basic Accounts Knowledge. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally | Book Keeping More info about this Accounts Admin Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kaivan Engineers will provide a sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Vadodara, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now