Accounts Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Delhi , Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Accounts Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. JH TILES MACHINERY PRODUCTS will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. JH TILES MACHINERY PRODUCTS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. JH TILES MACHINERY PRODUCTS does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. JH TILES MACHINERY PRODUCTS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ANANDPUR DHAM KARALA VILLAGE NEW DELHI.

8. What are the timings of this job?
Ans. JH TILES MACHINERY PRODUCTS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: JH TILES MACHINERY PRODUCTS

Related jobs

  • Admin Executive | Back Office

    Hiring For Beautician And Spa Specialist For Parlour (Females Only). More info about this Admin Executive - Back Office Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Avon Labs Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 3000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Administration Manager

    Company Description Effisense Consulting is a TAC (Training, Auditing and Consulting) firm based in New Delhi. We are a team of 'Practice Engineers' dedicated to providing innovative and reliable solutions in the areas of Mechanical system design adv...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent looking for Admin Executive

    SALARY : 2L to 3 L LOCATION : Delhi, NCR, India VACANCIES : 1 QUALIFICATION : Any Graduate MALE/ FEMALE : both EXPERIENCE : 0-3 year JOB DETAILS Handling Inbound Calls for Customer orders/ Co-ordination on phone Outbound calling for repeat orders / p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now