Accounts Executive
- Category: Accountant Jobs
- Location: Navi Mumbai, Maharashtra, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Good Knowkdege Of Tally Erp, Vendor Payments, Gst Knowledge, Tds, Bank Reconciliation, Neft/Rtgs Payments, Tds, Stock. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Finalization, GST, TDS, Tally | Tax returns, Taxation
More info about this Accounts Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Alumayer India Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Alumayer India Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Alumayer India Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Finalization, Gst, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Alumayer India Pvt. Ltd. expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vashi, Navi Mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Alumayer India Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 10 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Bookkeeper| UK|Renowned UK
We have an excellent opening for Bookkeeper in a Renowned UK Accounting Firm based in Dombivli Location Designation: Bookkeeper Type: Full-Time Compensation: Best in the industry Location: Dombivli Working Days: Mon- Fri Working Time: 11.00 AM -8.00 ...
-
Chartered Accountant for Taxation Partner|Direct Tax
Entity : CA Firm (Client of Ananta Resource Management for Recruitment) About Firm : With an experience of over 2+ years of value added expertise, we develop, implement and monitor entry strategies to India. A strong team of over 700 in house profess...
-
Account Manager
Title: Accountant (Finance) Location: Mumbai, India Company Overview: MarketMen is a leading marketing, events, and branding agency based in Mumbai, Maharashtra, India. With a team of experienced professionals, we specialize in creating innovative an...