Accounts Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: navi mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, TDS, Finalization

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Srv Logistic will provide a salary in the range of 15000 INR to 24000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Srv Logistic expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Srv Logistic expects the candidate to have the following skills: Finalization, Tally, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Srv Logistic expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 203, HASTI INDL ESTATE, PLOT NO R7+8, TTC INDL AREA, MAHAPE, NAVI MUMBAI 400710 OPP HOTEL SAROVAR.

8. What are the timings of this job?
Ans. Srv Logistic expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Srv Logistic

Related jobs

  • Job | Urgent Requirement for FREELANCE | HR EXPERT in MUMBAI and NAVI MUMBAI

    We Are Having Urgent Requirement for "FREELANCE - HR EXPERT" in MUMBAI NAVI MUMBAI. It's the best opportunity for those who are searching for a job in MUMBAI, NEW MUMBAI. Interested candidates Kindly UPLOAD YOUR RESUMES WITH US at www.veedeesolutions...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Preferred Relationship Manager

    HNW Portfolio Management (Acquiring, Enhancing, Deepening and Retention) • Liaising with PB/ Preferred RM to flag eligible customers form Classic/ Preferred portfolio • Acquire new customers who meet product criteria • Regular interaction with the cu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Centre Manager

    Job Description About Practo : What if, instead of a job, you had a mission? A mission to create the future of healthcare alongside a team of brilliant, passionate people, on a canvas that touches billions of consumers around the world? It’s what we ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now