Accounts Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Kadi, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Asb Tubes will provide a salary in the range of 12000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Asb Tubes expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Asb Tubes expects the candidate to have the following skills: Book keeping.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Asb Tubes expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Survey No 65, Opp Honest Hotel, Sedhavi Road, Vadpura, Kadi, Gujarat, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Asb Tubes expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Asb Tubes

Related jobs

  • Account |amp| Admin

    Position: Accountant cum Administrator Office Time: 10 AM to 7:00 PM, Monday to Saturday Number of Employee : 10 to 15 ROLES & RESPONSIBILITY - Having good command in Ms office Excel, Word & Tally Prime. - Good Communication skill over teleph...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • KPO Accounts Manager

    Company Name - Migrate Solution USA & Canada accounting and tax firm Email - Jobs@migratesolution.com ++1 8866 +46 888 Please send your resume to Jobs@migratesolution.com Hiring for KPO Accounts Manager in Accounts dept for Canada/USA clients: - ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant |GST Filing|

    Hi all, • **Immediate joiner only required to apply for this role*** Need experienced accountant with good experience of Filing Gst, need to be aware of accounting concepts and well versed with accounting operations related with Tally and GST part. M...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now