Accounts Executive| Accounts Payabl|

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Accounts Payable, Accounts Executive, Advance Excel, Good Communication Skills, Vlookup, Pivot Table. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel, Handling Invoices, Manage Operations, Record Management, Basic Excel | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Accounts Executive, Accounts Payabl... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Accom MANAGEMENT SERVICE will provide a salary in the range of 30000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Accom MANAGEMENT SERVICE expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Accom MANAGEMENT SERVICE expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Handling invoices, Manage operations, Record management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Accom MANAGEMENT SERVICE expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Goregaon East Near western express highway.

8. What are the timings of this job?
Ans. Accom MANAGEMENT SERVICE expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Friday


Company Name: Accom MANAGEMENT SERVICE Mumbai, Maharashtra

Related jobs

  • Accountant

    Position: Accountant Work Experience - 2 to 4 years CTC: 2 to 4 LPA Requirement: 01-Accounting entries 02- Accounts Finalization 03- Payable & Receivable process 04- Income tax provisions knowledge related to LLP, Pt & Proprietary company. 05...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant Job in Mumbai at Red Stone Villas

    About Company: We are a villa rental company - we rent properties across Maharashtra to families and give them a good quality of hospitality. About the Internship: Key responsibilities: 1. Work on financial record keeping: maintain accurate and up-to...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 19K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Assistant

    Responsible For Maintaining Accounts On Tally, Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. Knows Basic Excel. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping | Skills Needed : Tally More info about this Accounts Assis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now