Accounts Head

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Greater Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Manage Accounts Analyse Accounts Data, Preparing Accounting Methods And Policies, Preparing Financial Reports. Banking Knowledge. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : TDS, Finalization, Tally | Book Keeping, Taxation, Tax returns

More info about this Accounts Head Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. RK Lumber Limited will provide a salary in the range of 40000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. RK Lumber Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. RK Lumber Limited expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Finalization, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. RK Lumber Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kasna Road Greater Noida UP.

8. What are the timings of this job?
Ans. RK Lumber Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: RK Lumber Limited

Related jobs

  • Tally Operator

    Maintain Accounts On Tally. Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally More info about this Tally Operator Job: 1. How much salary can I expect for this role? ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    - Assist the Account Manager in managing and maintaining client accounts. - Develop and maintain strong relationships with clients. - Coordinate with internal departments to ensure client needs are met. - Manage client projects from start to finish, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Need an Experienced Accountant, Paid Assisstant, or CA drop out having knowledge of Auditing, Accounting standards, Auditing Standards, Vast Knowledge of Schedule-VI, GST, TDS, Tally and Income Tax. (Fresher do not Apply) • Calculating taxes and subm...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now