Accounts Manager
- Category: Accountant Jobs
- Location: Saifpur, Bihar
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Managing Company'S Accounts, Training Accounts Team, Maintaining Reports, Supervising Accounts Team, Responsible For Bushiness Transactions.
More info about this Accounts Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raj kirana will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raj kirana expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raj kirana does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jadhua near hdfc bank.
8. What are the timings of this job?
Ans. Raj kirana expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - +:30 PM | Monday to monday
Related jobs
-
Accounts Admin
Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable. Skills Needed : TDS, GST, Tally | Book Keeping, Taxation More info about this Accounts Admin Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Matizleer Networks Private Limit...
-
Hiring for accountant
Hiring for accountant Hiring for accountant Hiring for accountant
-
Tally Operator
I need a candidate for my company for billing on tally prime More about this Tally Operator job Alif Enterprises is aggressively hiring for the job profile of Tally Operator for 10 open positions at Patna in Sabzibagh locality. Kindly go through the ...