Accounts Mis Executive | Andheri Ma|
- Category: MIS Executive
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Proficient With Excel Formulas Such As Pivot Table, V-Lookup, H-Lookup, Conditional Formatting, Count If, Sum If, And Other Basic Formulas, Etc. Ability To Work In A Team Environment. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally
More info about this Accounts Mis Executive - Andheri Ma... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dolphin autowheels pvt. ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 24000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dolphin autowheels pvt. ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dolphin autowheels pvt. ltd expects the candidate to have the following skills: Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Dolphin autowheels pvt. ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Andheri Marol.
8. What are the timings of this job?
Ans. Dolphin autowheels pvt. ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
MIS Executive
JOB DESCRIPTION We are searching for an innovative, well-organized MIS executive to join our growing company. The MIS executive's responsibilities include designing and developing computer systems on time and to specifications, developing strategies,...
-
Mis Executive
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel More info about this Mis Executive Job: 1. How much salary c...
-
MIS Executive for Mumbai |Third Party|
Opening: 1 Nos. Job ID: 536+8 Employment Type: Full Time Reference: Work Experience: 3.0 Year(s) To 8.0 Year(s) CTC Salary: 2.00 LPA TO 4.20 LPA Industry: Telcom/ISP/Dotcom Qualification: Any - Any Graduation Location: • Mumbai Job Description: Job d...