Admin Executive | Back Office

  • Category: Admin Executive
  • Location: Miyapur, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work.

More info about this Admin Executive - Back Office Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Buge Spentech it Solutions Private limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Buge Spentech it Solutions Private limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Buge Spentech it Solutions Private limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dilshuknagar Hyderabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Buge Spentech it Solutions Private limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Buge Spentech it Solutions Private limited

Related jobs

  • Executive Assistant

    Client: Renowned Group Position: Executive Assistant Experience: 2-6 Years Salary: 5 to 6 LPA Location Sheikpet/ Raidurg_Hyderabad Qualification : Any Graduation Notice Period: Immediate Joiners / Max 30 Days Interested can share your resume at [HIDD...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Legal Admin Assistant

    We are looking to hire a legal admin Executive with exceptional administrative and research skills. • Compile, proofread and revise drafts of legal documents and reports. • Daily record keeping with electronic and hard copy filing of documents. • Res...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Finance Executive

    Roles and Responsibilities Managing records and receipts by checking, verifying, and processing payable/receivables To Update Purchases & Sales data in Tally. To handle petty cash and do reconciliation of cash & bank books on a periodic basis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now