Admin Executive | Back Office

  • Category: Admin Executive
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Admin Executive - Back Office Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Clasic Engineering will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Clasic Engineering expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Clasic Engineering does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Clasic Engineering expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No: 10, KP Lane, Armenian St, Parrys, George Town, Chennai, Tamil Nadu 211002.

8. What are the timings of this job?
Ans. Clasic Engineering expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Clasic Engineering Tamil Nadu

Related jobs

  • Office Administrator

    Manage customer queries as per defined process • Ensure customer is explained and satisfied with response provided • Manage calls as per defined AHT • 100% customer satisfaction • Zero candidate escalations • +5% call response rate • Manage customer ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Office Administrator

    Manage customer queries as per defined process • Ensure customer is explained and satisfied with response provided • Manage calls as per defined AHT • 100% customer satisfaction • Zero candidate escalations • +5% call response rate • Manage customer ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Admin Assistant

    Sarathi Germinate Nidhi Ltd., (SGNL) is a NBFC head quartered at Hosur, TN. We have established our branch in Chennai and currently looking at expanding across Tamil Nadu. We are now at Coimbatore and looking forward to hire Sales Professionals acros...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Coimbatore, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now