Admin Executive | Receptionist
- Category: Admin Executive
- Location: Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Cold Calling Karna For Business Promotion. Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work.
More info about this Admin Executive - Receptionist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chandra Associates will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chandra Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chandra Associates does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 12+4, sector 46 , Gurgaon , Haryana ..
8. What are the timings of this job?
Ans. Chandra Associates expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Report this
Related jobs
-
Customer Support Executive
Otipy is a community-based platform to connect consumers, resellers, and farmers for bringing fresh produce to the doorstep. Read more at Otipy, a social commerce platform, gets $32 million in Series B from West Bridge - The Economic Times ) Founded ...
-
VIP Admin Assistant
The Luxury Closet is a company born in Dubai, the heart of luxury in the Arabian Peninsula, where we are redefining the world of luxury. We seek to challenge the norms and build a sustainable company that is loved and admired, and inspires the modern...
-
Sharepoint Admin
The candidate is required to give support to the existing Intranet Sites covering all modules and SharePoint sites ï'§ Application debug & fixes ï'§ Application support ï'§ Training ï'§ Administration ï'§ End user support to resolve issues o Work...