Admin Executive | Receptionist

  • Category: Admin Executive
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Cold Calling Karna For Business Promotion. Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work.

More info about this Admin Executive - Receptionist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chandra Associates will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chandra Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chandra Associates does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 12+4, sector 46 , Gurgaon , Haryana ..

8. What are the timings of this job?
Ans. Chandra Associates expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Chandra Associates

Related jobs

  • Admin Executive

    Admin with commerce background Job Type: Full-time Salary: From ₹10,000.00 per month Schedule: • Day shift Speak with the employer ++1 +650607003

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Optometrist Cum Admin Executive

    We have an opening for an optometrist cum admin executive for a retail chain in gurgoan • Eye test - Perform primary eye test with refraction • Counselling - Explain prescription and suggested lenses for customers • Dispensing - Help customer with ch...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Admin Executive | Receptionist

    Cold Calling Karna For Business Promotion. Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work. More info about this Admin Executive - Receptionist Job: 1. How much salary can I expect...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now