Admin Executive | Receptionist
- Category: Admin Executive
- Location: Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work.Maintain Store.Should Know Excel Formulas.Vlookup,Hlookup. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Admin Executive - Receptionist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ladder HR Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: M 27 old dlf sector 14,gurgaon.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Inbound Sales Executive
We are looking for an Sales Executive to support our B2C services. Responsibilities • listen to customer requirements and present appropriately to make a sale • maintain and develop relationships with existing customers in person and via telephone ca...
-
Executive Assistant
Triskelion is a Cyber Security Startup located at Venture X, Landmark Cyber Park, Gurgaon. We are a small team working on cutting edge Cloud Security Projects and Initiatives. We are seeking an experienced Executive Assistant to join our team on a 3-...
-
Tracking Executive
Responsibility - Tracking vehiclesMIS reportsConnecting with drivers and guiding them.Record proper detailsFind out if there is any trouble/natural disaster along any of the routes.Check and ensure that the telephone, computer and tracking systems li...